Právě si prohlížíte Thajská masáž: Jak se provádí a jaké jsou postupy

Thajská masáž: Jak se provádí a jaké jsou postupy

Thajská masáž je starobylá technika, která se praktikuje v Thajsku již po staletí. Jde o jedinečnou kombinaci masáží, akupresury, strečinku a energizujících pohybů. Cílem thajské masáže je zlepšit pohyblivost, předcházet zraněním a zmírnit bolesti zad. Thajská masáž je velmi účinná při léčbě chronických bolestí, jako je například migréna. Thajská masáž může také pomoci snížit stres a únavu a přinést vám relaxaci.

Jak se thajská masáž provádí?

Thajská masáž se provádí na speciálním matraci nebo na podlaze. Masážní terapeut se během masáže pohybuje kolem pacienta a používá ruce, lokty a kolena k vytváření tlaku na tělo pacienta. Thajská masáž zahrnuje techniky jako stlačování, hnětení, tahání a protahování. Masážní terapeut také používá akupresuru k uvolnění svalů a k stimulaci energetických drah v těle. Thajská masáž je velmi intenzivní, takže se doporučuje, abyste se vždy poradili se svým lékařem předtím, než se rozhodnete ji vyzkoušet.

Jaké jsou postupy thajské masáže?

Thajská masáž zahrnuje několik různých postupů. Prvním postupem je masáž obličeje. Masážní terapeut používá ruce k masírování obličeje, aby uvolnil svaly a uvolnil napětí. Dalším postupem je masáž krku a ramen. Masážní terapeut používá ruce a lokty k hnětení a protahování svalů v těchto oblastech. Dalším postupem je masáž zad. Masážní terapeut používá ruce, lokty a kolena k masírování a hnětení svalů v zádech. Posledním postupem je masáž nohou. Masážní terapeut používá ruce a lokty k masáži nohou a k uvolnění svalů.

Závěr

Thajská masáž je účinný způsob, jak se zbavit bolesti zad, uvolnit napětí a stres a zlepšit pohyblivost. Je to velmi intenzivní technika, takže se doporučuje, abyste se vždy poradili se svým lékařem, než se rozhodnete ji vyzkoušet. Thajská masáž zahrnuje několik různých postupů, jako je masáž obličeje, krku a ramen, zad a nohou. Pokud se chcete dozvědět více o tom, jak se thajská masáž provádí, můžete se obrátit na odborníka na thajskou masáž.

Napsat komentář